Search
Close this search box.
Info
Novosti

Održani Info dani 2014.

U organizaciji Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge, a u suradnji s tijelima državne uprave, uredima Vlade RH te javnim institucijama – davateljima financijskih potpora – 5. i 6. veljače 2014. u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta održani su Info dani o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava državnog proračuna i fondova EU za 2014. godinu. Petu godinu zaredom zainteresiranim udrugama predstavljeni su natječaji koje će ministarstva, Vladini uredi, Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, te Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisivati u 2014. za financiranje projekata i programa udruga.

Interes za Info dane bio je vrlo velik. Kvalitetno organiziranom predstavljanju prisustvovalo je preko 200 sudionika, a među njima i stručne suradnice iz HSUTI-ja, Katarina Dujmović i Ivona Pastor Periša.

Poveznice na prezentacije pojedinih tijela možete pronaći na internetskim stranicama Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge.

Info2

DSC00916

Skip to content