Search
Close this search box.
Aktualnosti, Baza znanja

Sudjelovanje na XIII. Međunarodnoj naučno-stručnoj konferenciji ”Unapređenje kvalitete života djece i mladih” u Aranđelovcu

U razdoblju od 24. do 26. lipnja 2022. godine u Aranđelovcu u Srbiji održana je XIII. Međunarodna naučno-stručna konferencija ”Unapređenje kvalitete života djece i mladih”.

Međunarodna konferencija održana je u organizaciji Udruženja za podršku i kreativni razvoj djece i mladih i Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Univerziteta u Tuzli.

Teme ovogodišnje Međunarodne konferencije odnosile su se na Unapređenje kvalitete života djece predškolskog i školskog uzrasta, Unapređenje kvalitete života mladih, Unapređenje kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju kao i slobodne teme.

Predsjednica Saveza, Jozefina Kranjčec, izlagala je na temu ”Pružanje izvaninstitucionalnih socijalnih usluga djeci s teškoćama u razvoju i mladim osobama s invaliditetom u Republici Hrvatskoj” pri čemu je ujedno predstavila djelovanje i rad Saveza kao i 8. Centra znanja u okviru Razvojne suradnje centara znanja za društveni razvoj u RH.

 

Skip to content