Search
Close this search box.
IMG-d2a1456d06367a0c26d121b4fc5baffb-V_Medium.jpg
Aktualnosti

Operativno – koordinacijski sastanak u Rijeci

 

 

Dana 04.08.2020.g. u prostorijama Udruge osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka, predsjednica HSUTI iznijela je najnovije informacije u vezi upravo raspisanog natječaja „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza III“.

Opći cilj natječaja je jačanje socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom kroz osiguravanje pružanja i povećanje kvalitete usluge osobne asistencije, komunikacijskog posrednika i videćeg pratitelja. Nadalje, pridonosi se razvoju socijalnih usluga u zajednici, sprječava institucionalizacija korisnika usluga te promiče pomirenje poslovnog i obiteljskog života omogućavajući osobama s invaliditetom što samostalniji život i veću uključenost u zajednicu.

Predsjednica HSUTI Jozefina Kranjčec informirala je prisutne da rok za podnošenje projektnih prijedloga počinje teći od 4. kolovoza 2020. godine u 9:00 sati.

Osim predstavnika i članova Udruge osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka, sastanku su prisustvovali i predstavnici Udruge djece sa poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom grada Crikvenice „Uspjeh“.

IMG-15fba5614efadc93c2c6090cfadf565d-V_Medium.jpg

Skip to content