Search
Close this search box.
617 Small
Uncategorised

Potpisani Dodaci ugovorima u okviru operacija „Širenje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“ i „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 3“ Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007. – 2013.

 

U prostorijama hotela „Panorama“ u Zagrebu, 29. lipnja 2016. godine, potpisani su dodaci ugovorima u okviru operacija „Širenje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“ i „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 3“ Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007. – 2013. Europskog socijalnog fonda.

Identificirajući probleme, a uzimajući u obzir važnost navedenih operacija za krajnje korisnike koji su jedna od najosjetljivijih skupina društva, njihove osobne asistente i velik broj udruga uključenih u provedbu, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava , Upravljačko tijelo za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala 2007. – 2013. donijelo je uputu o povećanju iznosa predujma koji će se isplatiti Korisnicima navedenih dviju operacija s 30 % na 60 % ukupne vrijednosti Projekta.

 

609 Small

Skip to content