Redovna skupština HSUTI

0
170
Skupština 1

Dana  12. prosinca 2019. godine u hotelu  Academia , Tkalčićeva 88, s početkom u 12.00 sati održana je Redovna skupština HSUTI-a.  Skupštini je predsjedala predsjednica HSUTI-a Jozefina Kranjčec.

U uvodnom dijelu Darko Kobetić,  prof. reh.  održao je predavanje  na temu: „Nevladine organizacije i društveni utjecaj – zagovaranje pozitivnih društvenih promjena kroz razvoj svijesti i pravnih propisa“.  Izlaganje je bilo vrlo uspješno te su prisutni delegati izrazili zadovoljstvo izborom teme i predavača  i aktivno se uključili u diskusiju nakon predavanja. Skupština je počela intoniranjem“ Lijepe naše“ i „ Ode radosti“. Bilo je prisutno rekordnih 33 delegata.

 

Skupština je protekla u konstruktivnoj raspravi i radnoj atmosferi. Prezentirani su te nakon rasprave usvojeni, Izvještaj o radu, financijski izvještaj te Izvještaj Nadzornog odbora. Predsjednica je predstavila Operativni plan i Financijski plan za 2020. godinu, koje su nakon rasprave članovi Skupštine usvojili. Nakon Skupštine slijedio je prigodni božićni ručak i druženje skupštinara i gostiju. Zahvalni smo hotelu „Academia“ na ljubaznoj usluzi, vrhunskom prostoru prilagođenom osobama s invaliditetom te ukusnoj hrani i okrepi.

Skupština 2

Skupština 3

Skupština 4

Skupština 5

Skupština 7