ODRŽANI INFO DANI U MZOŠ

0
208
Info dani fotka

U organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, a u suradnji s tijelima državne uprave, uredima Vlade RH te javnim institucijama – davateljima financijskih potpora, dana 28. i 29. siječnja 2013. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta održani su Info dani o natječajima za potpore projektima i programima organizacija civilnog društva iz sredstava državnog proračuna i dijela prihoda od igara na sreću za 2013. godinu.

Na otvorenju Info dana govorili su potpredsjednica Vlade te ministrica socijalne politike i mladih gđa. Milanka Opačić, pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta gđa. Ankica Nježić, te ravnatelj Vladinog ureda za udruge, g. Igor Vidačak.

 

Događanja sa Info dana mogla su se pratiti putem prijenosa – uživo, preko internetske stranice Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a zainteresirani su mogli direktno putem maila postavljati pitanja te se na taj način aktivno uključiti u raspravu. 
Svim udrugama su prije održavanja Info dana dostavljeni prijavni obrasci, a prezentacije kao i predavanja bit će objavljeni na stranicama Ureda za udruge

Info dani fotka 2

 Info dani fotka publika