Search
Close this search box.
hsu02
Novosti

HSUTI potpisao Ugovore o financijskim potporama projektima “Virtualno savjetovalište” i “Forum za mlade osobe s invaliditetom”

Predsjednica HSUTI-ja, Jozefina Kranjčec, je 5. svibnja 2014. potpisala Ugovore o financijskim potporama projektima “VIRTUALNO SAVJETOVALIŠTE” i “FORUM ZA MLADE OSOBE S INVALIDITETOM”.

Ovim projektima ostvaren je kontinuitet održavanja sadržaja, Savjetovališta i Foruma za mlade osobe s invaliditetom. Savjetovalište je virtualno mjesto na kojem možete postaviti pitanje ili tražiti savjet o bilo kojoj temi vezanoj za svakodnevni život i ostvarivanje prava osoba s invaliditetom. Vrlo rado ćemo vam odgovoriti, precizno i u što kraćem roku. Forum za mlade osobe s invaliditetom je zamišljen kao prostor otvorenog dijaloga za sve, a pogotovo mlade osobe s invaliditetom, kako bi se družili i međusobno razmijenili informacije, iskustva i sve što žele.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se priključe Forumu ili nam se obrate putem Savjetovališta.

Posebno se zahvaljujemo Gradu Zagrebu na financijskim potporama koje su omogućile realizaciju projekata. Zahvale upućujemo i tvrtki Info-Impero d.o.o. za dobru volju i dio posla odrađenog volonterski.

Vjerujemo da će naš zajednički rad rezultirati živim Forumom i funkcionalnim Savjetovalištem, a sve u cilju podrške osobama s invaliditetom.

Skip to content