Pretražite stranicu

Close me
Subota, Listopad 24, 2020
Forum / Forum HSUTI-ja / Pitajte nas / HUPRT asistencija
Dobro došli, Gost
Username: Password: Zapamti me
Vaša pitanja:

TEMA: HUPRT asistencija

HUPRT asistencija 6 godina 4 mjeseci ago #17

  • katarina
  • katarina's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • Poruka: 21
  • Karma: 0
Obaviještavamo vas o mogućnosti korištenja asistenta/pratitelja za OSI. To je besplatna usluga koju vam pruža HUPRT na području Grada Zagreba. Pritom ne morate živjeti u Zagrebu, nego možete koristiti ovu uslugu ako dolazite u Zagreb nešto obaviti.

Uslugu asistenta/pratitelja možete dobiti u slučaju potrebe za odlaskom u nepoznat ili nepristupačan prostor u Gradu Zagrebu. Korisnici mogu tražiti pratnju za slijedeće potrebe: odlazak liječniku, u kupnju, u banku, poštu i druge slične usluge.

Asistent/pratitelj nije niti osobni, niti radni, niti asistent u nastavi, nego osoba čiju pomoć trebate samo povremeno. Od korisnika se očekuje Općenita samostalnost u kretanju i korištenju pomagala te da ne zahtjeva od asistenta/pratitelja nepredviđene aktivnosti koje asistent nije dužan obavljati kao npr: nošenje prtljage, šetnja kućnog ljubimca, kućanski poslovi...

Uslugu asistenta/pratitelja korisnik treba naručiti 24 sata ranije, a prijave se primaju najkasnije do 12 sati radnim danom na broje telefona 01/ 48 39 534 ili e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obavezno navedite svoj broj mobitela za kontakt, kao i mjesto i vrijeme susreta asistentom, predviđeno trajanje asistenture i kratak opis pomoći koji se očekuje od pratitelja.
Posljednja izmjena: 6 godina 4 mjeseci ago od katarina.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanju.
Time to create page: 0.085 seconds