Pretražite stranicu

Close me

13. Međunarodni stručni skup u Zadru

6ae286157450edbb5982

U Zadru je 18. i 19. svibnja 2017. g. održan 13. Međunarodni stručni skup u organizaciji udruge OSVIT i Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom pod nazivom "Zapošljavanje pod posebnim uvjetima i profesionalna rehabilitacija osoba s invaliditetom“.

Stručni se skup održao pod pokroviteljstvom ministra rada i mirovinskoga sustava dr.sc. Tomislava Ćorića. Uz ministra, događanje je ispred grada domaćina pozdravio župan Zadarske županije Stipe Zrilić, kao i predstavnici organizatora. 

Program je tijekom oba dana događanja bio posvećen zaštitnom zapošljavanju u Republici Hrvatskoj te je prikazao kompleksnost djelovanja zaštitnih radionica: njihova načina financiranja, stručnoga rada te suradnje s ključnim dionicima na području profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom na državnoj i lokalnoj razini. Ujedno, predstavljanje primjera dobre prakse njemačkih zaštitnih radionica omogućit će analizu alternativnih mogućnosti novih strategija zaštitnog zapošljavanja.

Ispred HSUTI su događanju prisustvovale Predsjednica i Izvršna direktorica Saveza.

HSUTI

Ukoliko želite saznati koja prava i beneficije ostvarujete učlanjenjem vaše udruge u HSUTI kontaktirajte nas

Uštedite vrijeme

Ukoliko želite saznati koja prava i benificije ostvarujete učlanjenje Vaše udruge u HSUTI kontaktirajte nas

Podrška

Ukoliko želite saznati koja prava i benificije ostvarujete učlanjenje Vaše udruge u HSUTI kontaktirajte nas