Pretražite stranicu

Close me

Održan turnir u briškuli i trešetama 2015.g. – DTI PAZIN

              Društvo tjelesnih invalida Pazin projektom " I MI SMO OVDJE" kojeg financiraju Istarska Županija odjel zdravstva i socijalne skrbi i Grad Pazin odjela za društvene djelatnosti,  za svoje je članove organiziralo prošlog utorka 17.02.2015 godine Turnir u briškuli i trešetama.

                                                        

 

             Turnir je održan u Općini Karojba u Agroturizmu Špinovci na seoskom imanju Obitelji Tikel, ekipe su bile podijeljene u sedam Općina ( Motovun,Karojba,Tinjan,Sv.Petar u Šumi, Cerovlje i Lupoglav) i Grada Pazina sudjelovalo je 13 ekipa .

U napetoj igri do samog kraja turnira finale su izborile ekipa Grada Pazina u sastavu Livio Sloković i Zdenke Medić, i ekipe Općine Karojbe u sastavu Mario Madruša i Enio Pilat.

Najbolja ekipa DTI Pazina za 2015 godine je ekipa Grada Pazina u sastavu Livio Sloković i Zdenka Medić, zasluženo drugo mjesto do samog kraja osvojila je  Ekipa Općine Karojba u sastavu Mario Madruša i Enio Pilat, treće mjesto odnijela je ekipa Općine Tinjana u sastavu Milan Šuran i Nenad Starčić, uz ručak i zabavu na kraju podijeljene su diplome najboljima.

Ekipa Grada Pazina ovim plasmanom izborila je sudjelovanje na Turniru u briškuli i trešetama između Udruga osoba s invaliditetom, koji će se održati povodom Svjetskog dana dana zdravlja u četvrtom mjesecu ove godine.

Cilj ovog turnira i projekta je unaprjeđenje zdravlja osoba s invaliditetom i starijih osoba  te poticanje zdravih stilova života,  na taj način osobe s invaliditetom jačaju svoj osobni integritet i samosvjesnost te se aktivno uključuju u društvena zbivanja te smatramo da se na taj način smanjuje izoliranost samih tih osoba. Kroz razna događanja želimo pokazati da su osobe s invaliditetom ravnopravni članovi društvene zajednice.

Sportski pozdrav.

mali rgb Okrugli

baza znanja za drustveni razvoj logo final


cz logo

logo

ESI logotip boja veci

 

 

eu logo

Naši partneri

 

mali rgb Okrugli

baza znanja za drustveni razvoj logo final

 

 

cz logo

ESI logotip boja veci

 

 logo

 

MDOMSP LOGO

vlada

 

minRada

 

minZnanosti

 

top Logo

 

  hrzg zg

Grad Zagreb

 

Zagrebačka županija

zagrebZupanija

soih

logoPravobraniteljica

POSI logo Medium

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka
8.00-16.00
Kontaktirajte nas

Tko je online

Imamo 19 gostiju i nema članova online

HSUTI

Ukoliko želite saznati koja prava i beneficije ostvarujete učlanjenjem vaše udruge u HSUTI kontaktirajte nas

Uštedite vrijeme

Ukoliko želite saznati koja prava i benificije ostvarujete učlanjenje Vaše udruge u HSUTI kontaktirajte nas

Podrška

Ukoliko želite saznati koja prava i benificije ostvarujete učlanjenje Vaše udruge u HSUTI kontaktirajte nas